Stiri Lupa GPS

Noutati despre ofertele LUPA GPS

LUPA GPS: ...cine? ...unde? ...cand?

28 Octombrie 2016


Cui se adreseazã?

Tehnologia GPS – auto, se adreseaza atat persoanelor fizice care doresc sa detina informatii stricte asupra localizarii
masinii (masinilor) proprii, cat si persoanelor juridice care detin o flota auto, fiind implicati in activitati de transport intern si international, distributie, curierat, intretinere, patrulare, dealeri auto ce doresc sa monitorizeze masinile pentru drive test, societati de taximetrie, scoli de soferi, societati de inchirieri auto, societati implicate in transportul public de persoane, firme de paza, protectie si interventie rapida, etc.

Ce oferã?

In primul rand, tehnologia GPS – auto ne ofera informatii in timp real despre autovehicule. Astfel, se poate monitoriza imediat pe harta, la nivel de detaliu, pozitia si comportamentul unui autovehicul, putandu-se stabili cu rapiditate si acuratete daca se respecta timpii si pasii prestabiliti. Totodata, i se poate comunica soferului in orice moment, cu acuratete, un nou traseu de urmat. Se mai poate verifica in timp real viteza de deplasare a autovehiculelor, pornirile si opririle justificate sau nu, mersul in gol a motorului in mod nejustificat. Actualizarile informatiilor sunt transmise automat la server, fara a fi nevoie de interventia personalului angajat. Orice modificare a starii autovehiculelor se actualizeaza imediat, functionare 24h din 24, 7 zile din 7.
Ca particularitate, optional, se poate oferi si serviciul de localizare a unuia sau mai multe autovehicule prin SMS. Astfel, daca nu sunteti la calculator si totusi vreti sa stiti exact adresa la care se afla autovehiculul, prin trimiterea unui SMS cu numarul masinii, la server-ul de date, veti primi imediat, tot printr-un SMS, locatia la care se afla automobilul in acel moment.

Ce beneficii ne oferã?

O parte din beneficiile tehnologiei GPS – auto, sunt:
• Optimizarea la maxim a traseelor zilnice efectuate de personalul tehnic
• Controlul asupra personalului, ceea ce duce la reducerea timpilor neproductivi si eliminarea abaterilor de la traseul prestabilit
• Evitarea folosirii vehicolului in scopuri personale
• Reducerea duratei convorbirilor telefonice cu echipele tehnice in vederea cunoasterii locului unde se afla prin posibilitatea verificarii in timp real unor afirmatii ale acestora (locul unde se afla, daca se sta pe loc sau se merge in momentul respectiv)
• Posibilitatea controlarii vitezei de deplasare, posibilitatea de a limita aria de deplasare a unui autovehicul (de exemplu la orasul sau judetul de resedinta)
• Reducerea semnificativa a consumului de combustibil
• Reducerea “timpilor morti”, timpi care, de cele mai multe ori, nu sunt reali
• Reducerea costurilor de intretinere ale masinilor
• Controlul respectarii traseelor si a vitezei de deplasare
• Promptitudine marita la aparitia unor noi interventii
• Localizarea imediata in caz de furt a autovehiculului
• Posibilitatea indicarii traseului de urmat de catre operatorul din Dispecerat, in cazul in care echipele nu cunosc zona de interventii.

Modul de functionare

Sistemul LUPA este format din modulele de localizare (module ce sunt montate in autovehicule astfel incat sa nu fie la vedere) care transmit in timp real parametrii pozitiei instantanee, unul sau mai multe servere care preiau informatia si o retransmit decodificata catre Dispecerat. Din Dispecerat, accesul la toate informatiile necesare managementului flotelor auto este foarte facil si permanent la dispozitia operatorului deoarece, aplicatiile fiind instalate local, in cazul intarzierilor sau intreruperilor cauzate de conexiunea la internet acestea nu pot intrerupe si analizele in curs de desfasurare ceea ce, in cazul solutiilor pe baza unui browser internet, daca aceasta conexiune nu functioneaza din diverse motive, avem parte de o pierdere totala la accesul la toate informatiilor de pana atunci.
Conexiunea de la modulul de localizare si pana la servere se realizeaza prin conexiunea de tip GPRS, conexiune pe care o punem noi la dispozitie sau, in cazul in care beneficiarul poseda deja un pachet de date de la unul din operatorii de telefonie mobila, poate achizitiona in nume propriu acest tip de conexiune. Recomandam sa avem noi libertatea de a alege in numele clientilor deoarece tot noi asiguram si depanarile tehnice in cazul eventualelor defectiuni tehnice sau reconfigurari.

Rapoarte

Rapoartele de monitorizare pe care le ofera sistemul
LUPA sunt:
• Localizarea autovehiculului pe intervale data / timp stabilite de catre utilizator prin selectarea perioadei de lucru
• Vitezele atinse atat pe portiuni de drum cat si in mod general pe ziua de lucru
• Numarul de kilometri parcursi pe intervale de timp sau intro zi de lucru
• Porniri
• Opriri
• Timp parcurs
• Timp stationare pe intervale orare sau pe fiecare locatie


...citeste continuarea aici...