Politicile noastre

Afla mai multe despre politicile noastre

Termeni si Conditii

Termeni si Conditii


1. Termeni generali

Prezentele „Termeni si Conditii” stabilesc regulile de prestare a serviciilor pe cale electronica de catre societatea Tres Factory S.R.L., prin intermediul aplicatiei “Lupa GPS”. Folosirea serviciilor aplicatiei “Lupa GPS” confirma acceptarea prezentelor „Termeni si Conditii”.

 

2. Acceptarea Termenilor si Conditiilor

2.1. Folosirea aplicatiei “Lupa GPS”, inclusiv vizitarea website-ului acesteia, inregistrarea, folosirea serviciilor oferite de TRES FACTORY S.R.L. si/sau de catre partenerii sai prin intermediul aplicatiei “Lupa GPS”, implica acceptarea in totalitate si neconditionata a „Termenilor si Conditiilor” expuse mai jos.

 

3. Prestarea Serviciilor prin intermediul aplicatiei “Lupa GPS”

3.1. Serviciile sunt prestate de societatea TRES FACTORY S.R.L., denumita „Prestatorul de Servicii". „Lupa GPS” este o marca inregistrata sub care functioneaza compania TRES FACTORY S.R.L.

3.2. Datele de identificare ale TRES FACTORY S.R.L. sunt urmatoarele:

• Denumire: TRES FACTORY S.R.L.

• Sediu: Str. Tabacariei nr. 15A, Sat Geamana, Comuna Bradu, Jud. Arges

• Reg. Com.: J3/617/2005

• CUI: RO17408439

 

4. Definitii

Termenii folositi in cadrul prezentelor „Termene si Conditii” au urmatoarea semnificatie:

• denumirea utilizatorului (nume sau email) - adresa de e-mail introdusa de catre Utilizator, cu confirmare pe adresa de e-mail data de Utilizator; Utilizatorul, declara ca adresa postei electronice furnizata nu incalca drepturile unei terte persoane, iar toate eventualele litigii pe aceasta baza vor fi solutionate fara participarea TRES FACTORY S.R.L.

• parola - un sir de caractere pentru identificarea Utilizatorului, stabilit de Utilizator, in scopul obtinerii accesului autorizat la serviciile „Lupa GPS”.

• logarea - identificarea de catre aplicatia “Lupa GPS” a Utilizatorului respectiv care se logheaza, cu conditia scrierii de catre Utilizator a contului, a denumirii utilizatorului (nume) si a parolei.

• aplicatia “Lupa GPS” - programul de calculator (software) creat si detinut de catre TRES FACTORY S.R.L., conceput pentru a fi rulat pe un echipament informatic, inclusiv mobil, program descris pe pagina de internet: www.lupagps.ro si care este descarcabil de pe platformele de distributie de tipul Apple Store si Google Play.

• prestarea serviciilor pe cale electronica - efectuarea serviciilor care au loc prin trimiterea si preluarea datelor cu ajutorul sistemelor teleinformatice, la cererea individuala a Utilizatorului, fara prezenta in acelasi timp a partilor. Utilizatorul - persoana juridica sau persoana fizica ce detine capacitatea deplina pentru efectuarea activitatilor juridice, este deplin responsabil de corectitudinea datelor introduse.

• contractantul - persoana juridica, persoana fizica sau alta forma de organizare care nu detine personalitate juridica, care utilizeaza aplicatia si achizitioneaza unul dintre pachetele disponibile (inclusiv cel de utilizare gratuita).

• utilizatorul – poate fi o persoana fizica ce utilizeaza aplicatia “Lupa GPS” in nume propriu, in numele unei persoane juridice sau al altei forme de organizare care nu detine personalitate juridica.

• abonament - contractul cu perioda diferita (lunar, anual etc.) in baza caruia Tres Factory SRL se obliga sa furnizeze serviciile disponibile in aplicatia “Lupa GPS”, cu conditia ca Utilizatorul sa fi achitat eventuala taxa de utilizare (exceptie, utilizarea unei variante gratuite).

• alerta - alerta este elementul ce poate fi configurat in aplicatie, care se intampla si este asociat unui eveniment.

• cookies - folderele text pastrate de browserul utilizatorului pe hardul calculatorului si/sau telefonului, care pot fi utilizate de operatorii paginii de internet pentru recunoasterea utilizatorilor si pentru a adapta la acestia continutul afisat.

• sistemul informatic - dispozitivele informatice si de programare care colaboreaza intre ele, asigurand procesarea si pastrarea, precum si trimiterea si preluarea datelor prin reteaua de telecomunicatii, cu ajutorul corespunzator pentru tipul respectiv al retelei dispozitivului final.

 

5. Serviciile si Conditiile pentru servicii

5.1. Serviciile prestate

In cadrul aplicatiei “Lupa GPS”, TRES FACTORY S.R.L. asigura disponibilitatea si functionarea serviciilor de tip localizare si afisare pe harta pentru orice fel de categorii de autovehicule

5.2. Utilizarea paginii web si/sau aplicatiei si protejarea informatiilor transmise

• Aplicatia “Lupa GPS” poate fi folosita doar de persoanele cu varsta de peste 18 ani care detin capacitatea deplina de a desfasura actiuni juridice

• Folosirea aplicatiei “Lupa GPS” este posibila daca in browserul de internet al Utilizatorului este activat serviciul java script si folderele cookies

• TRES FACTORY S.R.L. depune toate eforturile, pentru a asigura securitatea datelor. Accesul la cont este protejat de factori de identificare cum ar fi: cont, user, parola

• Parola trebuie pastrata intr-un loc sigur sau memorata. TRES FACTORY S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele daune provocate de punerea la dispozitie de catre Utilizator a parolei si a numelui de acces persoanelor neautorizate

• Utilizatorul are posibilitatea de a incheia pe cale electronica, in sensul incetarii, in orice moment utilizarea serviciilor prestate

• Utilizatorul are posibilitatea in orice moment de a detecta si corecta erorile sale aparute la introducerea datelor prin modificarea datelor in sectiunea de administrare a contului personal

• Daca informatiile afisate nu sunt corecte, Utilizatorul trebuie sa contacteze TRES FACTORY S.R.L. prin orice mijloc pentru a solicita corectiile necesare

• Utilizatorul este singurul responsabil pentru corectitudinea, realitatea si validitatea datelor si informatiilor introduse in aplicatia “Lupa GPS”

• TRES FACTORY S.R.L. poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzilor fara a fi necesar acordul Utilizatorului

 

6. Renuntare

Utilizatorul care doreste stergerea contului sau, o poate face direct din aplicatia “Lupa GPS” sau va transmite o instiintare in acest sens catre Tres Factory SRL prin e-mail la adresa dispecerat@lupagps.ro de pe adresa de e-mail introdusa de catre Utilizator la momentul deschiderii contului.

 

7. Securitatea datelor

7.1. Prin navigarea in aplicatia “Lupa GPS”, TRES FACTORY S.R.L. poate inregistra numai informatii sau date personale oferite in mod voluntar.

7.2. TRES FACTORY S.R.L. a aplicat masuri administrative, fizice si tehnice pentru protejarea informatiilor stocate.

7.3. Pentru protejarea informatiilor personale, TRES FACTORY S.R.L. utilizeaza tehnologii de criptare pentru anumite tipuri de transmisii coordonate prin aceasta aplicatie. Chiar daca ofera aceste tehnologii alaturi de alte masuri de protectie a informatiilor confidentiale si asigura securitatea corespunzatoare, TRES FACTORY S.R.L. nu garanteaza ca informatiile transmise prin Internet sunt securizate sau ca aceste transmisii nu vor fi intarziate, intrerupte, interceptate sau nu vor prezenta erori, din motive care nu tin de TRES FACTORY S.R.L.

 

8. Reclamatii

8.1. Reclamatiile referitoare la functionarea aplicatiei “Lupa GPS” pot fi transmise folosind formularul de contact aflat pe pagina de internet www.lupagps.ro sau la adresa de email dispecerat@lupagps.ro

8.2. Reclamatia trebuie sa contina cel putin urmatoarele date: Contul, utilizatorul contului, emailul, descrierea problemei la care se refera reclamatia.

8.3. Privind rezultatul analizei reclamatiei, TRES FACTORY S.R.L. instiinteaza neintarziat depunatorul reclamatiei prin intermediul postei electronice pe adresa de e-mail oferita de Utilizator. Reclamatiile vor fi analizate in termen de 30 de zile de la data primirii acestora de catre TRES FACTORY S.R.L..

 

9. Drepturi de autor

9.1. Intregul continut al aplicatiei “Lupa GPS” este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind proprietatea TRES FACTORY S.R.L. sau a partenerilor/afiliatilor acestuia, exceptand cazul in care sunt recunoscute ca apartinand altor parti implicate.

9.2. Folosirea aplicatiei “Lupa GPS”, a informatiilor si/sau o parte a acestora de catre terte persoane necesita acordul in prealabil exprimat in scris al TRES FACTORY S.R.L. sau a partenerilor/afiliatilor acestuia, dupa caz. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului aplicatiei “Lupa GPS” in orice scop fara confirmarea scrisa anticipata din partea TRES FACTORY S.R.L. si/ sau a partenerilor sai.

9.3. TRES FACTORY S.R.L. isi rezerva dreptul de a edita continutul si/sau structura aplicatiei “Lupa GPS”, in tot sau in parte, in orice moment si fara o informare prealabila a Utilizatorilor.

9.4. Marcile, logo-urile sau elementele grafice continute in aplicatia “Lupa GPS” sunt marci inregistrate ale TRES FACTORY S.R.L. sau ale partenerilor/afiliatilor sai. Alte nume de companii, produse sau servicii care sunt continute in aplicatia “Lupa GPS” pot fi marci inregistrate ale respectivilor proprietari. Utilizatorii nu au niciun drept sau licenta de utilizare a acestor marci inregistrate.

 

10. Responsabilitate

10.1. TRES FACTORY S.R.L. nu raspunde pentru nicio paguba (directa sau indirecta) adusa Utilizatorului sau oricarei alte parti, referitoare la utilizarea aplicatiei “Lupa GPS” si a informatiilor pe care aceasta le cuprinde - de catre Utilizator sau alta persoana - sau orice alte pagube sau vatamari cauzate de erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie, virusi sau orice alti factori similari.

10.2. Chiar daca a luat toate masurile pentru ca informatia prezentata in aplicatia “Lupa GPS” sa fie exacta si corecta, TRES FACTORY S.R.L. nu poate fi raspunzatoare de inexactitati care pot aparea in aplicatia “Lupa GPS”. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor disponibile in aplicatia “Lupa GPS”. Totodata, pentru utilizarea serviciilor disponibile in aplicatia “Lupa GPS”, Utilizatorul are datoria sa introduca date adevarate, exacte si complete si sa le reinnoiasca atunci cand situatia o cere.

10.3. Orice legaturi catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar TRES FACTORY S.R.L. nu isi asuma nicio responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.

 

11. GDPR

Politica de confidentialitate

GDPR (Regulamentul general privind protectia datelor) este o norma europeana importanta care are ca scop consolidarea si unificarea legilor privind protectia datelor pentru toate persoanele fizice din Uniunea Europeana. Regulamentul este in viguare din data de 25 mai 2018.

GDPR reglementeaza prelucrarea datelor cu caracter personal despre persoane fizice din Uniunea Europeana, inclusiv colectarea, stocarea, transferul sau utilizarea acestora. Este important faptul ca, în cadrul GDPR, conceptul de "date cu caracter personal" este foarte larg si acopera orice informatie referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila (denumita si "persoana vizata") precum nume, prenume, adresa de email, data nasterii sau numar de telefon.

Normele GDPR ofera persoanelor vizate drepturi si control asupra datelor lor prin reglementarea modului în care companiile ar trebui sa gestioneze si sa stocheze datele cu caracter personal pe care le colecteaza.  

Angajamentul nostru

Avand in vedere ca aplicatia „Lupa GPS” are ca scop gestionarea eficienta a autovehiculelor din flote si vehicule personale, vom stoca strict informatiile pe care utilizatorii le furnizeaza. Nu exista procese automate sau manuale in aplicatie care vor incerca sa identifice sau sa obtina fara acordul utilizatorului date personale despre acesta.

Stocam pe serverele noastre date despre:

  1. Masini
  2. Soferi
  3. Notite
  4. Reparatii
  5. Alimentari
  6. Km
  7. Documente (poze, fisiere)

Mentionam ca serviciile noastre au fost construite de catre echipa noastra de programatori care au avut mereu in vedere securitatea datelor utilizatorilor si o experienta de utilizare a aplicatiilor cat mai usoara si placuta.

Deasemenea, bazele noastre de date sunt gazduite pe servere ce se afla pe teritoriul Uniunii Europene iar datele stocate se afla sub jurisdictie si reglementare a UE.

Datele cu character personal se stocheaza doar in momentul completarii campurilor specifice din aplicatie si prin apasarea butonului de salvare iar acest lucru doar prin initiativa si dorinta utilizatorilor.

Stergerea datelor

Orice utilizator inregistrat pe platforma poate solicita steargerea datelor (contul) prin trimiterea unei solicitari la adresa de email dispecerat@lupagps.ro  Odata ce un utilizator opteaza pentru stergerea contului, absolut toate datele pe care „Lupa GPS” le detine despre el vor fi sterse automat si fara intarziere.

Colaborarea cu terti

In acest moment nu transferam si nu intentionam sa transferam datele tale cu caracter personal sau o parte dintre acestea catre alte companii, organizatii sau persoane din state terte sau catre organizatii internationale.

Daca va fi necesar sa transferam datele tale catre vreuna dintre destinatiile de mai sus, te vom informa in avans despre decizia noastra.

Cum ne puteti contacta?

Pentru a va exercita drepturile de protectie a datelor si pentru a adresa intrebari sau reclamatii privind protectia datelor dumneavoastra cu caracter personal, veti putea utiliza ca date de contact adresa de email dispecerat@lupagps.ro.

 

12. Legea aplicabila

12.1. Raporturile dintre TRES FACTORY S.R.L. si Utilizatori sunt guvernate de legislatia romana.

 

13. Dispozitii finale

13.1. Toate comenzile efectuate prin aplicatia “Lupa GPS” se supun prevederilor prezentului document.

13.2. Limba intrebuintata in relatiile dintre Utilizator si Contractor este limba romana.

13.3. TRES FACTORY S.R.L. are dreptul la modificarea unilaterala a prevederilor din prezentul document.

13.4. TRES FACTORY S.R.L. isi rezerva dreptul de a restrictiona oricand accesul la un cont gratuit, fara notificare prealabila si fara vreo obligatie de pastrare/stocare de date.

13.5. Modificarile intra in vigoare din momentul punerii la dispozitie a textului modificat al Termenilor si Conditiilor in aplicatia “Lupa GPS” si pe pagina de internet www.lupagps.ro . Folosirea de catre Utilizatori a aplicatiei si a paginii de internet dupa introducerea acestor schimbari este echivalenta cu exprimarea acceptului de catre acestia.

13.6. Prezenta versiune este valabila incepand cu data de 14.04.2023