Echipamente Lupa GPS

Afla mai multe despre echipamentele noastre

Interfata FMS

Echipament: 195 € (fara TVA)

Instalare: 45 € (fara TVA)

Consumul real - aceasta este, de fapt, marea problemă a transportatorilor sau proprietarilor de flote: cat consuma, de fapt, vehiculele din parc si ce se poate face pentru a scadea aceste valori?

Pentru vehiculele comerciale (camioane, autobuze, etc) avem interfete FMS (Fleet Management System) la care se cuplează sistemul LUPA GPS. Aceasta primește informații precise referitoare nu doar la consum ci si la modul în care este condus autovehiculul. Avantajul acestei interfete este ca, pe langa consum (instantaneu și mediu), citeste si alti parametri ai motorului, cum ar fi: turatie, temperatura, presiunea in turbina, si nivelul de combustibil din rezervor, prin sonda masinii. Aici trebuie precizat ca, desi sonda indica nivelul de carburant exprimat in procente, platforma LUPA GPS converteste aceasta valoare in litri.

In final, analizand si procentul de apasare al pedalei de acceeratie, numarul de frane si gradul de accelerare se va putea corija si modul de conducere al soferului optimizandu-i performantele. Prin informațiile primite de la sistemul LUPA GPS, se pot face calcule foarte exacte pentru mai multe situatii, ca de exemplu consumul pe o anumită cursa (sa se vada daca a fost rentabila sau nu).

Sistemul LUPA GPS permite managerului de flote sa stie tot ce stie soferul.

Alte echipamente