Abonamente Lupa GPS

Afla mai multe despre abonamentele noastre

1

€/luna

(fara TVA)

Abonament

Alerte revizii

Aplicația LUPA – Revizii vine sa completeze cu succes modulul de localizare si urmărire flote auto LUPA. Aceasta aplicație se adresează firmelor care, indiferent daca au sau nu implementat sistemul LUPA de localizare a propriei flote auto, vor sa aibă si o evidenta clara si sa fie avertizați a tot ce înseamnă perioadele de revizii auto, asigurări CASCO si RCA, licențe de transport, etc., astfel incat gestionarea eficienta si prompta a unui parc auto constituit din mașini diverse, cu destinații diferite, utilizate in activitatea curenta a firmei sa nu mai reprezinte o problema.

O parte din principalele beneficii pe care le aduce modul LUPA - Revizii sunt:

  • Control facil al informațiilor despre maşini: reviziile acestora plus cheltuielile avute la fiecare revizie, ITP, asigurări, etc.
  • Avertizări automate: aplicația semnalizează reviziile programate, reparațiile programate, expirarea termenelor pentru anumite licențe, inspecția tehnica periodica, platile către firmele de asigurări, alte taxe. Alerta este vizibila din momentul accesării aplicației.
  • Se păstrează istoricului pentru toate operaţiunile efectuate atât cu personalul cat si cu maşinile din parc. Toate informaţiile sunt accesibile ca istoric pe o perioadă nelimitata de timp.
  • Inregistrarea tuturor autovehiculelor parcului auto intr-o singura baza de date comuna cu cea de la GPS, inclusiv utilajele sau autovehiculele ce nu sunt monitorizate prin GPS.
  • Primirea pe email de rapoarte a tuturor starilor masinilor care necesita atentie.